Liina Siib:

Kakkua, teetä ja tarinoita | Kooki, teed ja lugusid

9.11.

Tule Sinneen (Iso Roobertinkatu 16, Helsinki) jakamaan tarinoita kakun ja teen äärellä. Tapaamme perjantaina 9. marraskuuta kello 17-20. Tutustumme Liina Siibin näyttelyyn “Urban Symphony in E-minor II, leivomme kakun yhdessä ja kerromme tarinoita kodin jättämisestä uusien kokemusten toivossa, kokemuksia stereotypioista ja representaatiosta.

Voit tulla kun sinulle sopii ja ottaa perheen tai ystäviä mukaasi. Aloitamme illan leipomalla kakun yhdessä, mutta voit myös tuoda omaa kakkua jaettavaksi. Osallistuminen on maksutonta, ei ennakkoon ilmoittautumista.

Illan ohjelma on englanniksi ja viroksi.

//

Tule ja ühine meiega koogi, tee ja lugude rääkimise õhtul Sinne galeriis. Saame kokku reedel, 9. novembril kell 17–20 Liina Siibi näitusel “Linnasümfoonia e-moll II”. Koogi ja tee kõrval jagame lugusid kodumaalt lahkumisest ja uutest kogemustest, stereotüüpidest ja tegelikkusest.

Astu läbi, millal saad ja võta kaasa pere ja sõbrad. Alustame õhtut ühise koogiküpsetamisega. Kui soovid, too ühes oma kook, mida teistega jagada. Osalemine on tasuta ja eelnevalt ei pea registreerima.

Õhtu on inglise ja eesti keeles.

 

kuva: Liina Siib

 

Mennyt ohjelma

2020

2019

2018

2017

2016

2015